X TROFEU DE LA SAL – CARDONA

El passat 27 i 28 d’octubre, es va celebrar en la localitat de Cardona, el X Trofeu de la Sal. Del nostre Club van participar, l’Eric Barbeitos en la categoria d’iniciació A, l’Agnes Font i la Vero Lima, en la categoria d’iniciació B, la Janna Aixàs  va debutar en la categoria d’iniciació C, l’Eva Travé, la Irati Moreno, la Beth Sánchez i l’Alis Aixàs, en la categoria d’iniciació D. Durant el diumenge 28,  ho va fer la Brenda Luque, en la categoria Infantil.

L’Eric va debutar en la categoria de certificat. Durant la seva actuació va demostrar una progressió, tenint present el poc temps que està dins d’aquesta categoria. Destacar la pirueta baixa amb una coreografia molt neta.

L’Agnes va realitzar un ball molt complert, amb una pirueta de dos voltes i mitja i amb un ripper amb velocitat, ben executats. Mostra una progressió des del punt de vista coreogràfic. La Vero va tenir una errada en l’execució del Ripper, però va aconseguir fer la resta del ball correctament.

La Janna debutava dins d’aquesta categoria, portant gairebé un mes. Va estar a un bon nivell, assolint els aprenentatges d’aquesta nova etapa. Destacar de la seva actuació, el salt del tres.

Les petites d’iniciació D, totes van demostrar un bon nivel, gaudint molt a pista i aprofitant molt bé els espais.

La Brenda va fer un ball molt complert, executant un doble ripper amb rotació i una pirueta taló amb dos rotacions, molt ben fets tècnicament. Destacar la bona interpretació i coreografia de la música que portava, assolint una segona posició i demostrant dels nivells més alts del trofeo.