V Trofeu Andorra

V Trofeu d’Andorra la Vella de Patinatge Artístic

 

Els dies 28 i 29 de juny hem celebrat la 5ena edició del Trofeu d’Andorra la Vella de patinatge artístic amb un bon nombre de participants i també de públic.

Aquest any hi han participat 97 patinadores i patinadors 24 dels quals eren del nostre club.

Durant la jornada del dissabte es desenvolupà competició dels nivells d’iniciació i el diumenge han competit les categories des d’aleví fins a júnior.

El diumenge, ens ha acompanyat gaudint del darrer tram de la competició i a l’entrega de premis el Conseller d’Esports del Comú d’Andorra la Vella, l’Hble. Sr. Marc Pons

Aquest any les patinadores del Club Patinatge Artístic Principat d’Andorra, han aconseguit pocs llocs d’honor, algunes d’iniciació s’estrenaven en la categoria i també s’estrenaven en competir, però tant l’equip tècnic com la junta estem molt contents de la competició de les nostres patinadores i patinador.

Els nostres pòdiums han estat: Berta Riera 1era i Neus Tomàs 3era en el grup B1, Anna Palacios 1er en Infantil femení i Àlex Palacios 1er en Infantil masculí.

A nivell organitzatiu agraïm la col·laboració de les mares que ens han ajudat a la preparació i durant el trofeu així com l’aportació d’en José Jaime, agraïm, també, la col·laboració del personal de l’estadi comunal, Comú d’Andorra, Andorra Turisme, Federacions Andorrana i de Lleida de Patinatge.

Els clubs participants en aquesta edició

P.A. FIGUERES

C.P. HOSTALRICH

LA GUARDIOLENCA

C.P. MANRESA

C.P.A. VILADECAVALLS

C.P. SOLSONÉS

ASS. EIES PALAMÓS

C.P. TREMP

C.H. CADÍ

C.P.A.P. ANDORRA