webterrit

Trofeu de la Bordeta

arbre de la salut
arbre de la salut

El cap de setmana del 18 i 19 de maig, s’ha celebrat a la Bordeta (Lleida) el primer trofeu de la temporada per les patinadores de categoria (des de Benjamí fins a Sènior).

Dissabte va ser el torn dels infantils i juvenils del nostre club amb la participació de l’ Esther Llobet en categoria infantil i els germans Palacios en categoria Juvenil.

L’Esther, al matí, després de l’execució del curt fou 20a però amb una bona millora d’execució del disc el llarg aconseguí la 17a posició final, un gran resultat tenint en compte que era el segon campionat que feia en aquest nivell.

L’ Anna Palacios fou 4a i Alex Palacios 1r, tant en el disc curt com en la classificació final. Tots dos estrenaven categoria i coreografies. 

Diumenge va seguir la competició amb la nostra Alevina Brenda Luque i les Cadets Cèlia Besolí, Berta Riera, Judith Estrada, Júlia Remolins i María Solana.

Les puntuacions del matí foren més baixes del que estem acostumats, igual que va passar el dissabte, això fou degut a l’aplicació del nou reglament tot i que les nostres patinadores i equip tècnic ja estan integrant en els entrenaments.

A la tarda totes ban fer un bon disc llarg obtenint les següents posicions finals, en categoria Aleví la Brenda fou 3a mentre que en Categoria cadet, Júlia Remolins 5ena, Maria Solana 8a, Judith Estrada 15a), Berta Riera 16a i Celia Besoli 18a.

Destacar la bona actitud en competició de la Cèlia Besolí que debutava com a categoria i per ser el primer cop ho va fer molt be.

Ara toca treballar molt dur perquè els dies 8 i 9 d’abril les cadets i juvenils andorranes tenen el provincial a La Seu d’Urgell i esperem que tinguin molta sort per obtenir una plaça pel campionat de Catalunya i l’Alevina ha de continuar millorant de cara als propers trofeus i arribar amb un bon nivell al campionat territorial.

Destacar, també, que el diumenge les patinadores van tenir el suport de la Laia, que està lesionada i a qui animem per a que es recuperi aviat i pugui participar al Territorial.