Rua2015

Rua de Carnestoltes d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella

El dissabte 14, per la tarda, la majoria de nenes del club participaren a la rua de carnaval d’Andorra la Vella – Escaldes Engordany, disfressades de Mimos.

Abans de l’inici a la rua una sessió de maquillatge per acabar de completar la disfressa, totes les patinadores anaren a la consulta de la Lourdes on vam establir-hi el camerino.

Un cop pintades, cap a la plaça de les arcades on les esperava tota la comitiva de la rua i la pick-up que ens va deixar Rehabilit.

El vehicle ben decorat amb rètols i també els posters del club portaria la música alimentada per un grup que ens deixar Sipce.

Cap a les 18:15 començar la rua pels carrers d’Andorra i cap a Escaldes, durant el trajecte es van tenir que fer repassos als cargols de les rodes ja que s’anaven afluixant.

Després un principi una mica fred per la novetat de l’activitat i el públic, totes les patinadores van anar animant-se fins arribar davant del jurant on van fer la coreografia que van assajar al matí i també durant el trajecte.

Amb un públic entregat, les patinadores van ballar i cantar de manera animada i també van tirar un munt de confeti per celebrar el carnaval.

En algun tram de pujada, les patinadores tingueren sort de la camioneta que les va ajudar a pujar.

Després de dues hores de gresca arribaren al final de trajecte al Prat Gran d’Escaldes on les esperaven les hamburgueses però la majoria va marxar cap a casa a descansar i algunes, amés, a preparar-se per la volta de l’endemà.

Tothom vam quedar molt contents i amb ganes de torna-hi l’any que ve.