Reglament Intern

Reglament intern

VESTIMENTA
El patinador ha de portar:
Un mallot d’entrenament
Unes fundes pels patins
Unes malles o mitges
Uns mitjons alts i gruixuts
Unes bambes esportives per fer escalfament abans de posar-se els patins.
Es obligatori portar el cabell correctament recollit i evitar portar arracades, braçalets, collars o qualsevol objecte amb el que el patinador es pugui fer mal.
El xandall del club per venir als entrenaments especialment els dissabtes i a totes les sortides, a fi de promocionar el nostre esport i com a mostra d’agraïment per els espònsors.

NORMES DE PISTA
Els patinadors, no podran entrar a pista fins que estigui l’entrenador i/o els monitors dintre.
Cap persona no vinculada amb l’entrenament pot entrar a pista. A excepció i en cas de necessitat dels membres de la junta.
Els alumnes no podran portar a la pista d’entrenament aparells de música (mp3, mp4, etc…) ni telèfons mòbils.
En cas d’urgència per part dels pares per contactar amb el seu fill(a) es demana trucar al número de tel. del Club 355222 o a la recepció de L’Estadi Comunal tel. 723400.
Es suggereix als pares que el seu fill/a porti alguna cosa de menjar i beure per l’esmorzar i/o berenar entre pauses.
Els pares podran acompanyar al se fill/a al pavelló per ajudar-lo a vestir-se (als més patits), però després hauran d’abandonar el recinte per no treure la concentració dels patinadors.
A l’hora de venir a recollir el seu fill/a, els pares es podran presentar al pavelló 5 minuts abans que finalitzi l’entrenament. Sempre esperant a que acabi l’entrenament al sector de grades superiors.

INFORMACIÓ
La junta directiva del club de patinatge intentarà estar sempre a la seva disposició per a qualsevol informació, dubte, queixa o suggeriment que vulgui donar a conèixer.
La filosofia d’aquest club és intentar incentivar i fer costat als nostres patinadors per que desenvolupin l’esperit esportiu amb il·lusió.