07

Interland Cup 2015

Els dies 23 i 24 d’Octubre s’ha celebrat a la ciutat alemanya de Ober-Ramstad una nova edició de la Interland cup.

Representant a Andorra hi han participat Brenda Luque en categoria Mini, en categoria Espoir la María Solana i la Júlia Remolins i en categoria Cadet Anna Palacios i Ona Pastor.

El dijous 22 ens vam llevar “ben d’hora ben d’hora” per poder volar cap a Frankfurt, allí vam llogar uns cotxes per arribar a la ciutat de Darmstad on teníem l’hotel.

Després de dinar, cap a Ober-Ramstad per fer l’entrenament totes juntes, l’entrenament era per països. Acabat l’entrenament cap a l’hotel i a sopar.

El divendres23 ja va començar la competició pròpiament amb els entrenaments per categories i segons ordre de sortida i per la tarda la competició de cadets amb el ball curt.

L’Ona es va classificar en 13na posició i l’Anna Palacios en 5ena provisional.

El dissabte 24, la Brenda es va tenir que llevar a les 6 del matí per anar competir a partir de les 8h, al principi esta molt animada, com sempre, i amb ganes de competir per fer-ho molt bé però al moment de sortir li van aparèixer, per un instant, els nervis, que amb l’ajut del Xavi va deixar a la banda i va fer un molt bon ball tot i incorporant el doble metz com a nou salt. Ball executat amb el seu estil ràpid i alegre. Això li valgué la 5na posició de la seva categoria (Mini).

Després de les minis fou el torn de les Infantils (spoir) amb la participació de la Júlia i la María.

La Júlia va començar el dia amb mal peu per no trobar-se massa be però finalment va poder sortir a fer el ball que va executar de manera molt correcta encara que se li notava que no es trobava del tot be. Amb tot es va classificar en la 4ta posició final.

Més endavant fou el torn de la María qui havia fet uns entrenament molt bons però que en la competició, malauradament, no li va sortir igual, el que li suposar classificar-se en 10ena posició final.

Cap a la tarda fou el torn de les nostres cadets, primer l’Ona fent els salts be i fallant en les piruetes, va acabar en la 11ena posició final.

L’Anna Palacios va executar un bon disc, en general, competint amb la resta de les patinadores del darrer grup, finalment es classificà en 5ena posició.

En resum, una molt bona competició de les patinadores de la FAP el que va ajudar a que Andorra es classifiques en 6ena posició per països.

A més d’Andorra hi van participar Bèlgica, França, Itàlia, Eslovenia, Holanda, Espanya, Suïssa, Dinamarca, Alemanya.

Felicitem als entrenadors per la seva feina i a les patinadores pels seus resultats.

Veure Imatges