interlandpalacios

Interland Cup 2014

Els dies 23, 24 i 25 d’Octubre es celebrà a la ciutat holandesa de Berge op Zoom la Interland Cup 2014 on hi han participat els patinadors del nostre club Anna I Àlex Palacions, representant a Andorra i era la primera vegada que hi participaven patinadors de la FAP.

El dijous 23 per la tarda tingueren 30minuts per provar la pista de la competició junt amb els patinadors francesos.

El divendres 24 al matí, van fer els entrenaments oficials amb la música del programa que tenien que executar. Al migdia del divendres tingué lloc la cerimònia d’obertura amb la desfilada de tots el participants.

El dissabte 25, a partir de les 10h s’inicià la competició, però abans van rebre els ànims, en representació del tot el club, de les patinadores del club que estaven entrenant.

Primer fou el torn de l’Anna Palacios que sortí en quart lloc, va fer un bon ball i meresqué una puntuació que la col·locà en 1era posició provisional i que fou, també la definitiva.

A les 12h fou l’hora de l’Àlex Palacios que també realitzà un bon disc llarg que li valgué la primera posició.

Al capvespre del dissabte es va fer l’entrega de premis i la cerimònia de clausura i les fotos de federació de i de grups.

El club felicita als germans Palacios pels molt bons resultats obtinguts i al seleccionador Xavi Orrit per la feina feta i també a les patinadores Aina Rubio, Noemí i Ashley Isla del CH Cadí i Sandra Bernaus del CP Tremp que han obtingut molt bons resultats.

Per veure imatges en gran cliqueu AQUÍ.