annaP

Campionat d’Europa de patinatge artístic || Freiburg 2016

arbre de la salut
arbre de la salut

Entre els dies 26 i 29 d’agost s’han celebrat a la ciutat alemanya de Freiburg, els campionats d’Europa de patinatge artístic per les categories Cadet i Juvenil i a patir del 30 per les categories júnior i sènior.

Per primera vegada, en la present edició hi participa nivell individual la patinadora andorrana Anna Palacios en categoria cadet.

Diumenge va ser  el dia de la prova de foc, el campionat, l’Anna hi participava en la Categoria Cadet, modalitat lliure.

Al matí va fer , tercer entrenament, ara amb la música del disc curt, on l’Anna també ho va fer força be, seguint la seva habitual línia de treball i esforç..Va fer un exercici d’entrenament que va arrancar els aplaudiments del públic assistent de d’altres nacionalitats, fet poc habitual en entrenaments d’aquest tipus i en esportistes debutants en la competició.

A la tarda, cap a les 15:10, hora de la competició, l’Anna va sortir en segon lloc, segons el sorteig del divendres, aquest fet la va ajudà estar més tranquil-la i a fer un gran programa curt i va fe un molt bon ball, segons el seu nivell i quedà en la 8a  posició provisional.

El dilluns 29, segon dia de competició, igual que el diumenge, al matí  va haver-hi entrenament amb la música i al migdia la competició.

L’ execució del disc llarg, tot i ser correcta, no va tenir la mateixa precisió i energia del disc curt i va tenir petits errors tècnics que la van dur a la 19a. posició final.

Tant el seleccionador, com la Federació i el club valorem molt positivament la participació de l’Anna Palacios en aquest campionat d’Europa de categoria Cadet i esperem que el seu exemple d’esforç en els entrenaments i les competicions valgui per les joves patinadores andorranes que la segueixen.

VEURE IMATGES