webXous2017Fg

Campionat de Catalunya de Xous 2017

arbre de la salut
arbre de la salut

 

Els dies 4 i 5 de Febrer es celebrà al pavelló de Fontajau (Girona) el campionat de Catalunya de Grups Xou. El dissabte competiren els grups juvenils i els grups grans mentre que el diumenge ho van fer els quartets i grups petits

El grup de xou del nostre club hi participà, en la categoria de grups juvenils, representant a la territorial de Lleida, amb el ball “Una i prou”.

Dissabte al matí els patinadors i seguidors sortiren ben aviat d’Andorra per arribar a les 10:30 al pavelló, recollir les acreditacions i a fer l’escalfament, a les 11:36 fou el torn de provar pista.

Com és habitual, després de l’entrenament les patinadores es van sotmetre a l’obligada sessió de perruqueria.

A les 16h, altre cop al pavelló pel maquillatge i la concentració per la competició.

Amb un pavelló ple de gom a gom ( més de 4000 espectadors), a les 16:45h s’iniciaren els actes d’obertura del campionat i a les 17h entrà a pista el primer grup juvenil.

El nostre grup, per ser campions de la territorial de Lleida, sortia entre els quatre darrers i el sorteig va fer que sortís penúltim.                      

En aquest campionat es va poder veure un molt bon ball, amb una bona actitud competitiva i sense por davant un públic tant nombrós. Acabat el ball, tant les patinadores com les tècnics es van mostrar molt satisfetes de la seva actuació, i més quan van saber que havien quedat en 9ena posició.

Per altra banda, les mares i pares del club, que estaven animant en tot moment, també van fer salts d’alegria pel gran ball executat i pel bon resultat obtingut.

Finalitzada la competició dels grups juvenils fou el torn dels grups grans, aquests grups oferiren un gran espectacle de patinatge que en certs moments va fer posar al públic dempeus.

Moltes felicitats grup i ara els hi toca preparar el Campionat d’Europa que es celebrarà a finals d’Abril a Mouilleron le Captif (França).