catalunya

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

arbre de la salut
arbre de la salut

Els dies 14 i 15 de maig, es celebrà a la Seu d’Urgell el Campionat de Catalunya Cadet amb la participació d’Anna i Àlex Palacios com a integrants de la representació de la territorial de Lleida.

El campionat s’inicià el dissabte 14, al matí, amb els entrenaments oficials i continuà per la tarda amb l’execució dels discs curts.

Els representats del nostre club van posar tot el seu saber per executar un molt bon ball aconseguint una meritòria 9na posició l’Anna i la 6en l’Àlex. Amb el resultat obtingut del curt es van classificar per competir amb els grups de tarda del diumenge per l’execució del disc llarg, fet important per mirar obtenir un bon resultat final.

El diumenge al matí van executar el disc curt 18 nenes per una banda i 12 nens per altra i per la tarda fou el torn de les 12 millors nenes i els 6 millors nens en disc curt, entre ells l’Anna i l’Àlex.

L’Anna va continuar progressant en l’execució del disc llarg cosa que li va permetre arribar la 7ena posició final, darrera plaça per accedir directament al campionat d’Espanya, tot un èxit de la nostra patinadora que mostra la seva constat millora.

Malauradament, pel fet de ser andorrana, no podrà participar a dit campionat.

L’Àlex, tot i el seu esforç i bona actitud a pista no va poder mantenir la posició del dia anterior però només va perdre una plaça quedat, també en 7na posició que li donava plaça de reserva pel campionat d’Espanya però igual que l’Anna, encara que li donessin no hi podria participar.

Els tècnics es van mostrar molt contents i satisfets de la feina dels nostra patinadors i orgullosos de la seva classificació final.

Els federatius de la territorial de Lleida es mostraren molt contens dels resultats dels germans Palacios i de tota la territorial.

Com a Club també ens sentim orgullosos dels resultats i encoratgem a l’Anna i l’Àlex a seguir progressant.