1a Volta || Tàrrega

arbre de la salut
arbre de la salut

El dissabte 11 i diumenge 12 s’ha celebrat a Tàrrega la darrerajornada de la primera volta d’iniciació de la Territorial de Lleida..

Dissabte per la tarda es va estrenar en competició la Lea Struve al nivell E-1 amb una bona actuació tenint en compte els nervis del primer, amb tot va obtenir la 22a posició. Després fou el torn de les patinadores del nivell A-3 amb la participació de la Urgell Remolins (15a posició) i la Marta Samsó  (16a posició), les dues patinadores estrenaven nivell i ho van fer molt bé.

Diumenge, continuà la volta,​ pel matí amb el nivell C-1 on hi teníem 6 patinadores, totes van fer uns bons balls tot i que 4 debutaven en competició, els resultats foren: Veronica Lima (5a), Agnès Font (10a), Ingrid Miralles (12a), Eugènia Rabanaque (14a), Mili Foricher (18a) i Noa Asensio (20a), totes van fer molt bon paper.

El diumenge a la tarda, també teníem patinadores en competició, en la categoria C-5, la Jana Rabella va obtenir la 4a posició executant un molt bon disc i per acabar en el nivell B-4 van patinar la Karen Rodríguez obtenint una 15a posició i la Carla Casas amb una 22a posició.

Estem molt contents amb els resultats sobretot tenint en compte que unes debutaven en competició i altres debutaven en un nivell superior.